Update

Ondagen blev inte riktigt som det var tänkt med uteritt. Det var kallt, snöigt och halt så blev en skritt promenad med min springare.
I torsdags så blev det galoppövning (somjag skrivit om förut) hon har tappat massor i galoppen och jag vet inte riktigt varför. Nu jobbar vi i från det och försöket få henne mer på baken för att få in bakbenen. Några galoppbyten funkade men det blev lite springit. Red ren dressyr på slutet och kändes sååååå bra. Mjuk, följsam och börjar faktiskt bära sig bättre. Hon är inte riktigt så ostadig i formen längre utan har kommit på att det faktiskt är helt okej att ligga kvari formen i övergångarna.
Det har vi gramanen att tacka för. För några år sen var jag så anti graman somman kunde bli. Men ju mer man lär sig destå mer lär man sig att man inte kan. Den är så bra att korrigera i rätt läge men ändå kunna ge eftergift. Den visar vägen på ett mjukt sätt. Sen kan jag inte säga att den inte kan förstöra, för det kan den. I fel händer kan den göra mer illa än bra men vilken utrustning kan inte göra det?
Igår fredag så longerade jag G i lilla i grimma. Hade framme en bom så hon kunde leta avstånd och anpassa sig själv utan att jag stör och korrigerar ifrån ryggen. Hon tycker det är lite svårt och kommer 50 av 100 gånger fel, därför är det bra att hon lär sig. Och sen om ni frågar G så är det roligaste som finns att hoppa 1m över en liten bom ;)
Idag blir det vila igen. Skulle ju varit med på PandJ men strök mig, kändes onödigt då banan inte är problem utan det är avstånd vi behöver träna på och åka till andra anläggningar och träna.